Na úvod
Reklama
Přidat odkaz
Administrace odkazu
Obchodní podmínky
Mapa webu
Affiliate partneři
Kontakt

Články o nakupování na internetu

Informace o online nákupech, internetových obchodech, nových e-shopech, zajímavosti, tiskové zprávy...

Eurovíkendy Paøí¾ letecké zájezdy 2010

26. 1. 2010 | New Travel.cz
Paøí¾, hlavní mìsto Francie, je èasto oznaèována jako nejkrásnìj¹í mìsto svìta. Le¾í v severní èásti Francie a jejím støedem protéká øeka Seina, která se u mìsta Le Havre vlévá do Atlantského oceánu. Své jméno získala Paøí¾ podle galského kmene Parisiù, který zde ¾il kolem roku 300 pø.n.l.

Gammagames.cz - nechte se ozáøit!

28. 11. 2009 | Jan Malý
Ná¹ obchod, Gammagames.cz, je zamìøen pøedev¹ím na hráèe v¹ech vìkových kategorií, pohlaví a zku¹eností. Nabízíme ¹iroké spektrum poèítaèových a konzolových her, herních konzolí a poèítaèové pøíslu¹enství.

Smashshop.cz v novém

3. 11. 2009 | Smash shop.cz
Spustili jsme nový moderní on-line skateshop. Snadnìj¹í objednávání zbo¾í bez registrace. Rychlá expedice /24h/. Nové zimní kolekce, nové znaèky. Enjoy the ride

Savování - snadno a rychle originální obleèení

1. 7. 2009 | Andrea Krejèí
Léto nejvíce pøeje této technice tvoøení na textil, proto¾e se mù¾ete pøesunout ven a nemusíte tolik myslet na to ¾e Savo ne¹etøí nic a odbarví Vám i krásný nový koberec, nebo nové èerné d¾íny, které máte na sobì. Pøi práci se Savem je tøeba ochránit v¹e co nechcete savovat, proto je lep¹í se obléknout do obleèení, na kterém moc nesejde a chránit je zejména pøi vìtrném poèasí. Také jsme nìkolikrát bezmocnì sledovali, jak krásnì rozvr¾ený a naplánovaný motiv pøi¹el vniveè, proto¾e zafoukal vítr zrovna v okam¾iku, kdy jsme zaèali rozpra¹ovat Savo a bylo po motivu (a nìkdy i po ¹ablonì, která odletìla neznámo kam).

For Bikers - Nový katalog 2009 exkluzivnì se Zuzanou Belohorcovou

23. 4. 2009 | Ing. Jana Böhmová
Spoleènost For Bikers s.r.o., která pod svojí registrovanou ochrannou znaèkou FOR BIKERS vyrábí a distribuuje ko¾ené a textilní obleèení pro motorkáøe, ve své kolekci pro sezónu 2009 pøedstavila nejnovìj¹í ko¾ené a textilní obleèení, rukavice, chránièe, obuv, termoprádlo, zavazadla nebo mezi motorkáøi tolik oblíbené kevlarové jeansy.

Kustovnice èínská

22. 3. 2009 | TvojeLékárna.cz
Zázrak tradièní èínské medicíny?
Kustovnice èínská patøí mezi klenoty tradièní èínské medicíny. Pøíznivì harmonizuje èinnost jater a ledvin; zprùchodòuje a uvolòuje energetické blokády v jaterních a ledvinových meridiánech.

Milan ©orm Dog Art Shop

18. 2. 2009 | Franti¹ek ©orm
Jediný a jedineèný internetový obchod pro milovníky, nad¹ence a majitele psù. Akademický sochaø Milan ©orm vyrábí umìlecké pøedmìty s tématikou psích plemen. Firma Milan ©orm Animal Art Products vznikla v roce 1991 s tehdy ji¾ pomìrnì rozsáhlou øadou bro¾í nejbì¾nìj¹ích psích plemen té doby. Díky velkému zájmu ze zahranièí se 95% obratu firmy odehrávalo v mezinárodním obchodì. Bìhem 18 let existence firmy se nabídka roz¹íøila na ¹iroký sortiment zbo¾í. Od bro¾í a bi¾utérie jako jsou odznaky a pøívìsky na øetízku pøes emblémy, rùznì velké so¹ky z umìlého pískovce a¾ k luxusním kovovým so¹kám hlav a postavièek na mramorovém podstavci nebo nástìnným hodinám s reliéfem.

Èerstvá káva - to nejlep¹í pro zákazníka

10. 2. 2009 | Jiøí Kadavý
Od té doby, co jsem zamìstnanec, je káva nezbytným vstupem do nového dne. Døív jsem dokázal vypít i pìt ¹álkù pøes den, teï se pohybuju na dvou a ve výjimeèných pøípadech tøech ¹álcích. Víc u¾ moje tìlo nedává a pokud pøisunu kofeinu moc, zvý¹í se frekvence vyplavování kofeinu spodním kanálem nad zábavnou mez :) A dneska jsem zrovna u kávy narazil na pìkný e-shop s prodejem èerstvé kávy.

Není pero jako pero – jaké pero si koupit

6. 2. 2009 | Michal Byrtus - luxusnipera.cz
Historie psacích potøeb nemù¾e zaèít jinak ne¾ namáèecím perem. Pero bylo u¾íváno ji¾ písaøi egyptských králù pøed 4000 lety. Nejèastìji se pou¾ívalo husí brko seøíznuté do ¹pièky a namáèené do inkoustu rostlinného pùvodu. Pozdìji se pero zaèalo seøezávat ¹ikmo, tak¾e stopa byla vlasová, co¾ umo¾nilo rychlej¹í psaní. Stínování se pak provádìlo tlakem.

Obleèení pro Tebe

5. 12. 2008 | Gabka R.
Barevný svìt módy. Ka¾dá ¾ena a dívka chce být krásná a odìná v nev¹edních ¹atech nebo zajímavém topu èi trièku, které upoutá pozornost okolí. Pro v¹echny tyto ¾eny a dívky je zde e-shop Obleèení pro Tebe, který nabízí bohatou paletu nejmódnìj¹ích trendù od romantických modelù a¾ po extravagantní kousky pro odvá¾né.