Na úvod
Reklama
Přidat odkaz
Administrace odkazu
Obchodní podmínky
Mapa webu
Affiliate partneři
Kontakt

Články o nakupování na internetu

Informace o online nákupech, internetových obchodech, nových e-shopech, zajímavosti, tiskové zprávy...

Eurovíkendy Paříž letecké zájezdy 2010

26. 1. 2010 | New Travel.cz
Paříž, hlavní město Francie, je často označována jako nejkrásnější město světa. Leží v severní části Francie a jejím středem protéká řeka Seina, která se u města Le Havre vlévá do Atlantského oceánu. Své jméno získala Paříž podle galského kmene Parisiů, který zde žil kolem roku 300 př.n.l.

Gammagames.cz - nechte se ozářit!

28. 11. 2009 | Jan Malý
Náš obchod, Gammagames.cz, je zaměřen především na hráče všech věkových kategorií, pohlaví a zkušeností. Nabízíme široké spektrum počítačových a konzolových her, herních konzolí a počítačové příslušenství.

Smashshop.cz v novém

3. 11. 2009 | Smash shop.cz
Spustili jsme nový moderní on-line skateshop. Snadnější objednávání zboží bez registrace. Rychlá expedice /24h/. Nové zimní kolekce, nové značky. Enjoy the ride

Savování - snadno a rychle originální oblečení

1. 7. 2009 | Andrea Krejčí
Léto nejvíce přeje této technice tvoření na textil, protože se můžete přesunout ven a nemusíte tolik myslet na to že Savo nešetří nic a odbarví Vám i krásný nový koberec, nebo nové černé džíny, které máte na sobě. Při práci se Savem je třeba ochránit vše co nechcete savovat, proto je lepší se obléknout do oblečení, na kterém moc nesejde a chránit je zejména při větrném počasí. Také jsme několikrát bezmocně sledovali, jak krásně rozvržený a naplánovaný motiv přišel vniveč, protože zafoukal vítr zrovna v okamžiku, kdy jsme začali rozprašovat Savo a bylo po motivu (a někdy i po šabloně, která odletěla neznámo kam).

For Bikers - Nový katalog 2009 exkluzivně se Zuzanou Belohorcovou

23. 4. 2009 | Ing. Jana Böhmová
Společnost For Bikers s.r.o., která pod svojí registrovanou ochrannou značkou FOR BIKERS vyrábí a distribuuje kožené a textilní oblečení pro motorkáře, ve své kolekci pro sezónu 2009 představila nejnovější kožené a textilní oblečení, rukavice, chrániče, obuv, termoprádlo, zavazadla nebo mezi motorkáři tolik oblíbené kevlarové jeansy.

Kustovnice čínská

22. 3. 2009 | TvojeLékárna.cz
Zázrak tradiční čínské medicíny?
Kustovnice čínská patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny. Příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin; zprůchodňuje a uvolňuje energetické blokády v jaterních a ledvinových meridiánech.

Milan Šorm Dog Art Shop

18. 2. 2009 | František Šorm
Jediný a jedinečný internetový obchod pro milovníky, nadšence a majitele psů. Akademický sochař Milan Šorm vyrábí umělecké předměty s tématikou psích plemen. Firma Milan Šorm Animal Art Products vznikla v roce 1991 s tehdy již poměrně rozsáhlou řadou broží nejběžnějších psích plemen té doby. Díky velkému zájmu ze zahraničí se 95% obratu firmy odehrávalo v mezinárodním obchodě. Během 18 let existence firmy se nabídka rozšířila na široký sortiment zboží. Od broží a bižutérie jako jsou odznaky a přívěsky na řetízku přes emblémy, různě velké sošky z umělého pískovce až k luxusním kovovým soškám hlav a postaviček na mramorovém podstavci nebo nástěnným hodinám s reliéfem.

Čerstvá káva - to nejlepší pro zákazníka

10. 2. 2009 | Jiří Kadavý
Od té doby, co jsem zaměstnanec, je káva nezbytným vstupem do nového dne. Dřív jsem dokázal vypít i pět šálků přes den, teď se pohybuju na dvou a ve výjimečných případech třech šálcích. Víc už moje tělo nedává a pokud přisunu kofeinu moc, zvýší se frekvence vyplavování kofeinu spodním kanálem nad zábavnou mez :) A dneska jsem zrovna u kávy narazil na pěkný e-shop s prodejem čerstvé kávy.

Není pero jako pero – jaké pero si koupit

6. 2. 2009 | Michal Byrtus - luxusnipera.cz
Historie psacích potřeb nemůže začít jinak než namáčecím perem. Pero bylo užíváno již písaři egyptských králů před 4000 lety. Nejčastěji se používalo husí brko seříznuté do špičky a namáčené do inkoustu rostlinného původu. Později se pero začalo seřezávat šikmo, takže stopa byla vlasová, což umožnilo rychlejší psaní. Stínování se pak provádělo tlakem.

Oblečení pro Tebe

5. 12. 2008 | Gabka R.
Barevný svět módy. Každá žena a dívka chce být krásná a oděná v nevšedních šatech nebo zajímavém topu či tričku, které upoutá pozornost okolí. Pro všechny tyto ženy a dívky je zde e-shop Oblečení pro Tebe, který nabízí bohatou paletu nejmódnějších trendů od romantických modelů až po extravagantní kousky pro odvážné.