Na úvod
Reklama
Přidat odkaz
Administrace odkazu
Obchodní podmínky
Mapa webu
Affiliate partneři
Kontakt

K24.cz - počítače a elektronika

Internetový obchod K24.cz - počítače a elektronika
K24.cz - počítače a elektronikaInternetový obchod K24.cz - počítače a elektronika v novém okně
Internetový obchod s počítači a elektronikou. Více než 15 000 produktů od téměř 400 výrobců za atraktivní ceny. Nabízíme notebooky, laptopy, počítače, netbooky, LCD monitory, LCD televize, GPS navigace, tiskárny, scannery, digitální fotoaparáty, komponenty, procesory, pevné disky, základní desky, paměti, grafické karty, software a mnohem víc od světových výrobců Acer, Asus, AMD, Canon, Creative, Gigabyte, HP, Intel, LG, Logitech, Samsung, Sony,Toshiba a jiných. Stránky produktů obsahují detailní informace o produktech, recenze zákazníků a aktuální informace o dostupnosti. Zboží skladem doručujeme po celé ČR a Slovensku během 24 hodin. Potřebujete poradit? Velmi rádi Vám poradíme s výběrem.

http://www.k24.cz
obchod@k24.cz
+420 596 630 622

Další informace

Na odkaz kliknuto:7064x
ID odkazu: 3300
Odkaz přidán: 2009-02-18 10:55:54
Kategorie:PC technika
Elektronika

Hodnocení vyhledávačů


Warning: file_get_contents(http://www.piloun.com/webinfo/shoops_cz.php?url=http://www.k24.cz) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Unavailable in /home/shoops.cz/www/detail.php on line 105

Vygenerovat odkaz

Chcete-li podpořit tento obchod, vložte na své stránky odkaz vedoucí na tuto stránku. Stiskněte tlačítko 'Vygenerovat kód' a vyberte si odkaz, který Vám vyhovuje. Vygenerovaný kód poté vložte na vhodné místo Vaší stránky. Děkujeme.


Podobné internetové obchody