Na úvod
Reklama
Přidat odkaz
Administrace odkazu
Obchodní podmínky
Mapa webu
Affiliate partneři
Kontakt

Mojeklima.cz

Internetový obchod Mojeklima.cz
Mojeklima.czInternetový obchod Mojeklima.cz v novém okně
Nabízíme klimatizace, odvlhčovače, zvlhčovače, čističky vzduchu a ventilátory do bytu i kanceláře. Doprava zdarma po celé ČR, po Praze vlastním rozvozem. Zajistíme i montáž stacionárních jednotek. Na mobilní klimatizace poskytujeme záruku 3 roky.

http://www.mojeklima.cz
info@mojeklima.cz
+420 773 634 068

Další informace

Na odkaz kliknuto:2464x
ID odkazu: 2118
Odkaz přidán: 2008-04-21 15:36:08
Kategorie:Elektronika
Nábytek, domácnost

Hodnocení vyhledávačů


Warning: file_get_contents(http://www.piloun.com/webinfo/shoops_cz.php?url=http://www.mojeklima.cz) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Unavailable in /home/shoops.cz/www/detail.php on line 105

Vygenerovat odkaz

Chcete-li podpořit tento obchod, vložte na své stránky odkaz vedoucí na tuto stránku. Stiskněte tlačítko 'Vygenerovat kód' a vyberte si odkaz, který Vám vyhovuje. Vygenerovaný kód poté vložte na vhodné místo Vaší stránky. Děkujeme.


Podobné internetové obchody

TOP-5 tak trochu jiný obchodInternetový obchod 'TOP-5 tak trochu jiný obchod' v novém okně
Elektronika, DVD přehrávače do auta, kamery, LED žárovky, bluetooth příslušenství, digitální teploměry, pomůcky pro miminka, hodinky a mnoho dalších zajímavých produktů, které mohou přinést radost a užitek právě Vám nebo Vašim blízkým.
http://www.top-5.cz  informace o odkazu
Elektro-kuchyně - vybavení kuchyníInternetový obchod 'Elektro-kuchyně - vybavení kuchyní' v novém okně
Internetový obchod s elektronikou: audio-video, bílé zboží, volně stojící a do vestavby určené spotřebiče, akční kuchyňské linky, džezy, vodovodní baterie... Dopravu zboží neúčtujeme, možnost odběru zboží v našem kamenném obchodě.
http://www.elektro-kuchyne.net | elektro-kuchyne@email.cz | +420 776 007 537  informace o odkazu
Seguro s.r.o.Internetový obchod 'Seguro s.r.o.' v novém okně
Naše společnost se zabývá dovozem, distribucí, velkoobchodním a maloobchodním prodejem satelitní techniky, autoalarmů, domácích audio a videotelefonů, zabezpečovacích, kamerových, přístupových a požárních systémů, měničů napětí, meteostanic,...
http://www.seguro.cz | seguro@seguro.cz | +420 724 288 567  informace o odkazu