Vítejte v našem obchodě

   

                        !!!      N O V I N K A    !!!

   panel

                       REALIZUJEME FOTOVOLTAICKÉ ELEKTRÁRNY

                       klikni-->    - bez dotací, tudíž levnějších  -

 

Iridium GO:

1000

Náš favorit. Přístroj sítě Iridium, který funguje jako hotspot WiFi a mobilní hlasový přípojný bod.  Připojí Váš mobilní telefon Android nebo iPhone do satelitní sítě pomocí stažené aplikace. Volání není složitější než u běžného mobilního satelitního telefonu. Otočíte anténku a dále již pracujete na svém běžném mobilu. Podívejte se na stránku, kde blíže představujeme a nabízíme Iridium GO. 

 

Thuraya XT-LITE:

1000

Nejmenší a nejlevnější model na trhu. Velmi snadno ovladatelný. Dlouhá výdrž baterie. Nejspolehlivější satelitní pokrytí ve 160 zemí světa. Pokud vyhovuje pokrytí, Thuraya má velmi příljemný systém předplacených karet, s dlouhou dobou platností. Až 2 roky bez nutnosti dobíjení a slevou v některých lokalitách.Podívejte se na stránku, kde blíže: Thuraya XT-LIte

 

 Potřeby pro jachty – satelitní telefony

Poskytujeme technické prohlídky lodí, prověříme vaši loď s námi budete mít jistotu, že je loď v pořádku. Nabízíme spolehlivé satelitní telefony, nepodceňujte riziko, že se nemůže nic stát.

Proč vybrat nás? Na co lidé často doplácejí z nevědomosti. Letos již 18 let v oboru - jako partner satelitních sítí. Jsme dospělí...

  • Na souši, vodě, i ve vzduchu Štádler Shop 1998 – 2018. Již 20 let.
  • Vždy bezpečně s našimi prověřenými a spolehlivými satelitními telefony.
  • Náležité vzdělání, kontakty a 20-ti leté zkušenosti na trhu satelitní komunikace.
  • U všech nabízených sítí přímým oficiálním partnerem.

Jsme hlavním distributorem satelitních služeb v ČR a SR. Proto aktivace, dobíjení a kontrola kreditu sítí Inmarsat, Iridium a Thuraya  nám trvá 8 minut od zadání požadavku do systému. Klientům kteří zakoupí přístroj u nás navíc poskytujeme možnost dobití kreditu předem s následným zaplacením. Na cestách se tato výhoda stává neocenitelnou službou. Aktivujeme předplacené i tarifní SIM s podrobným měsíčním vyúčtováním. Udržujeme přímé kontakty se správci satelitních sítí a pomáháme operátorům s jejich nastavováním v EU. S námi 365/24 podporou na celém světě. Na všechny naše telefony 2 roky záruka.

Pomohli jsme lodi La Grace při  jejích dobrodružných plavbách.

Modern Gypsy - Tradiční turecký Gulet z roku 1984. Asisitence při koupi, pomoc majiteli s první plavbou z Turecka do Itálie.

 Satelitní telefony a technické prohlídky lodí Stadler Shop 

Vladimír Štádler – Inspektor

2ppMOePrELU

Česko slovenský Lioyd – technické prohlídky lodíInspektor ČS Lloydu k provádění technických prohlídek námořních jachet a rekreačních plavidel. Dne 4.3.2013 došlo k dalšímu rozšíření portfolia služeb, které firma tradičně nabízí pro majitele jachet. 

 

 

SLOVENSKO: Vážení Slovenští zákazníci, velmi si vážím Vašeho zájmu a nákupů.  Platby můžete provádět  v Tatrabanke  na Slovensku v EUR.  Celý e-shop si snadno přepnete vpravo nahoře na stránce klikem na měnu EUR. Po dohodě se můžeme sejít v Bratislavě na Námornej Škole, ulice Svornosti 41. Bratislava - Podunajské Biskupice. Sjednejte si se mnou prosím schůzku, rád se s Vámi osobně setkám. Budu se těšit. Vl. Štádler

 

 Půjčovna satelitních telefonů

Potřebujete telefon jen na krátkou dobu? Pak je zde naše:
Půjčovna satelitních telefonů. Nepožadujeme vysoké depozity na zapůjčená zařízení. iSAT PRO, Iridium a Thuraya XT-Lite pouze 10 tis Kč. Bohatá nabídka spolehlivých a prověřených přístrojů.