Kalná Voda 75, Mladé Buky

O nás

Nabízíme vám příjemné a nadstandardně vybavené ubytování v Krkonoších. Dům je prostorný, vhodný ideálně pro 2-3 rodiny s dětmi nebo partu přátel (8 – 12 osob). Nachází se cca 500 m od areálu Mladé Buky, kde najdete vyžití jak v zimě, tak v létě. V okolí je velké množství turistických tras na nádherná místa - Sněžka, Černá hora, Adršpašsko-teplické skály a mnoho dalších. Velké množství zábavy najdete v okolí i pro vaše děti. Nudit se nebudete ani v našem domě, kde jsou elektronické šipky, stolní fotbálek, mnoho deskových her a dětských knih. Můžete se zabavit také u Netflixu nebo Disney+. V letních měsících určitě oceníte klimatizaci, která je ve všech pokojích, a terasu s grilem. V zimě si můžete zpříjemnit atmosféru zatopením v krbových kamnech nebo uvařením večeře v nadstandardně vybavené kuchyni.

Číst dále

Ceník

Uvedené ceny jsou za celý dům (6 až 12 osob).

Hlavní sezóza - cena za 1 noc

Letní sezóna (od 1. července do 31. srpna)
Zimní sezóna (od 1. ledna do 20. března)
Minimální délka pobytu 3 noci.

Týdenní pobyt: 25 900 Kč

3 900 Kč


Vánoční svátky a Silvestr - cena za 1 noc

od 23. prosince do 31. prosince
Minimální délka pobytu 3 noci.

Týdenní pobyt: 30 000

5 000 Kč


Velikonoční svátky a podzimní prázdniny - cena za 1 noc

Minimální délka pobytu 3 noci.

3 900 Kč


Vedlejší sezóna - cena za 1 noc

Minimální délka pobytu 2 noci.

Týdenní pobyt: 22 000 Kč

3 400 Kč


Reference

Nádherně zařízený prostorný dům s terasou, čistý, skvěle vybavený. Nechybí ani základní potřeby jako pytle do koše, tablety do myčky, jar na nádobí, zrnková káva v kávovaru apod., takže člověk nemusí myslet úplně na všechno a vozit to s sebou. Kontejnery na tříděný odpad, předokenní rolety a klimatizace v každé místnosti bylo také milé zjištění. Postele a povlečení moc pohodlné. Parkování pohodlně před domem pro minimálně 4 auta. Škoda, že chybí zahrada, ale terasa s grilem je příjemná a na posezení bohatě stačí. Domluva s paní majitelkou bezproblémová, rychlá a moc milá.

Natálie

Česko

Jeden z prvních rekreačních domů, kde popis a fotografie jsou v souladu s realitou. Vše bylo přesně tak, jak bylo prezentováno. Pokoje a dům byly ještě prostornější, než jsem očekával. Pokoje, kuchyň a obývací pokoj byly vyzdobeny s velkou láskou a teplem. Nesmírně jsme si to užili. Velmi užitečné, že tam byla pračka. Vděčně jsem toho využil k praní prádla na konci naší cesty. :-) To je ještě hezčí návrat domů.

Sylvie

Belgie

Pohodlný, plně vybavený prostorný dům (pračka, sušička, kávovar, fén, krb), vkusně zařízený, světlý, s lyžárnou, k dispozici saně i boby, zásoba her pro děti různého věku, velká moderní kuchyně s indukcí a myčkou. Pohodlné postele s novými matracemi. Komunikace s paní majitelkou pohodová. Lyžarské centrum Mladé Buky s příjemným personálem a vybavením "jako v Rakousku" 10 minut pěšky, Jánské Lázně 15 minut autem. Pro rodinu s dětmi naprosto ideální. Fotky odpovídají realitě.

Jolana

Česko

Kontakt

Rekreační dům U Skřítků

Kalná Voda 75, Mladé Buky, 54223

+420 775 705 489

ubytovani@uskritku.cz

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky