Logo Bioclean

Enviromentální řešení
řešení pro budoucnost

Využíváme sílu přírody pro její zachování dalším generacím

Bioclean .. cesta je cíl

V BioCleanu se specializujeme na vývoj a výrobu inovativních řešení založených na bakteriích a enzymech. Naše produkty najdou využití jak v domácnostech, průmyslu tak i v různých institucích.

Naše výrobky, navržené s ohledem na ekologii, řeší efektivně širokou škálu  problémů. Od eliminace organického odpadu, likvidace zápachu až po zlepšení pracovních procesů v průmyslových provozech.

 Spojte se s námi a objevte sílu přírody v každém z našich produktů. 

Zaměřujeme se na tuto problematiku

Snažíme se využít mikroorganismů v co nejširším možném spektru.

Produkty pro dům
a zahradu

Nabízíme maloobchodní balení produktů určených ke zpracování organického odpadu do žump, septiků a ČOV, urychlovače kompostů, bakterie do suchých WC, enzymatické produkty určené k čištění jezírek a mnohé další.

Potravinářství, průmysl, zemědělství a problematika odpadních vod

Zabýváme se problematikou využití bakterií a enzymů v potravinářských provozech, průmyslových závodech, na komunální úrovni i v zemědělství

Bioplynové stanice, kompostárny a ČOV

Náš vývoj zaměřen také na problematiku obnovitelných zdrojů. Zde hrají bakterie hlavní roli při zpracování organických odpadů a jejich opětovného využití.

Máte problém? Uděláme maximum pro jeho vyřešení..

Zjistíme detaily o vašem problému

Prvotní zjištění informací je nejdůležitější pro nastavení správného řešení problému. V případě, že je to možné preferujeme návštěvu přímo u klienta.

Zpracujeme získáne informace

Zpracujeme získané informace a vymyslíme vhodné řešení daného problému.

Navrhneme vám řešení

Vypracujeme vám dokument, ve kterém naleznete přehledně zpracovaný návrh řešení vašeho problému. Dostanete dávkování konkrétních přípravků společně s cenovou rozvahou pro následující měsíce.

Vaše rozhodnutí

Máte veškeré informace potřebné pro vyřešení vašeho problému. Finální rozhodnutí je již jen na Vás.

Planeta Země

Síla mikroorganismů

Existují na naši planetě od jejího počátku, a tak nejlépe ví co mají dělat. Bakterie jsou nedílnou součástí života na Zemi a my se snažíme využít jejich potenciálu pro řešení každodenních problémů jak domácností, tak firem.

V každém z našich produktů žijí miliardy těchto mikroorganismů připravených splnit daný úkol a tím zlepšit úroveň života na naší planetě s ohledem na budoucí generace.

Pomáháme u vás doma

Prodejny na které dodáváme naše produkty

BIOCLEAN

V roce 2009 dali dva spolužáci, Jiří Tomica a Radek Sojka hlavy dohromady a založili firmu BIOCLEAN.  Rozhodli se využít své předchozí zkušenosti z oboru a nabídnout lidem dostupné produkty na bázi bakterií a enzymů určené k rozkladu organických látek. 

V první fázi se firma specializovala na produkty určené pro řešení každodenních problémů domácností (bakterie do septiků, čistíren odpadních vod, na čištění odpadů a mnoho dalších). S tím jak se firma rozrůstala, rozšiřovala také pole své působnosti o další odvětví. Dnes se aktivně zabýváme problematikou souvísející s obnovitelnými zdroji (produkty pro bioplynové stanice, kalové hospodářství, kompostování), potravinářstvím, průmyslem, zemědělstvím, odpadovým hospodářstvím.

Naši partneři

Velice si vážíme našich partnerů. Našim cílem je budovat dlouhodobé, kvalitní obchodní vztahy bez ohledu na složitost dané doby. Věříme, že obchodní partnerství založené na vzájemném respektu a podpoře může nakonec přinést toužené ovoce pro všechny strany. 

Marlenka
Fakultní nemocnice Ostrava
Nemocnice na Homolce
Pekárna Hruška
Nemocnice u sv. Anny
LB gastro

Staňte se našim partnerem

Chtěli byste ve vaší prodejně nabídnout produkty Bioclean? Potřebujete vyřešit problém či zlepšit chod vašeho provozu? Neváhejte se na nás obrátit.